S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


The Carnival Trip ON Wednesday, November 16, 2011 AT 10:43 PM

Okie skolah wani ada buad trip piee the carnival dekat sungai patani tuh :D then wani pun gedik2 nak piee ,the day start with  hungry day ,ahahaha ,then macam biasa tunggu kad kantin ,check nama apa smua then smua sedia keluar skolah ,nampak abg hensem tunggu kad bas ,bukak pintu serbu naikkkkkkkkk.
Aq duduk kad sec last sit blakang ,nak duk dgn nina but bukan jodoh wani kod,alih duduk tei saiful ,mia lari tepi pintu ,then buad bodo baca novel ,tah macam mana dia lari piee duk kad seat sebalah ,dgn kawan dia ,aminnn,then wani baca buka sat baring ,sat duduk smua style ada yus smpai pelik tgok wani ,ahahah dah nama duk sorang2:D.
Bas tuh menuju laju then kami stop kad lembah bujang ,kami p lawatan muzium tuh lah yang dalam buku teks sejarah form one ,candi bagai apa tuh ,ka nada air terjun so makan kad situ dgn nina and aisyah ,wah best macam picnic .lpas makan masuk muzium lah ,then panjat tangga naik p tgok candi ,smpai ke stesyen ke dua ,wani give up duk dgn ain and farah !ya lah wani mana ada kawan ayu ta piee.
Lpas habis smua cepat masuk bus ta sbar nak piee mandi kad water park letuww,wani pulak lam bas mcj2 dgn ayu sket :D ayu macam kamceng dgn wani .smbil tuh wani dapat dgar lagu kawan2 pasang lagu lah ,wani mia fon puns jimat bateri :Dyg saiful pulak duk melalk smpai kna boo ,smbil tuh msj dgn DRAKULA QUERIDA.
Sampai kad the carnival ,kami smua piee sewa loker.wani dgn ain and farah ,wani and farah ja sewa loker .sembila hengget tau ?sebabnya kami kan nanak bukak bnyak2 kali :D .kami ta dapat jam sebab budak skola dapt kertas jha .habis tuh trus piee changing room tukar baju maa.lpas tukar piee kad loker abis boh barang smua nak duduk kad meja pakai sunblock ,smua bising2 pasal syahmi tnya wani syahmi mai ke sebab dia lalu depan mata :)depa cakap baru nak perasan !
Girlfriend yang terok kan ?hehehe .lpas pakai sunblock ronda dgn ain and farah ,lpas tuh baru dgn syahmi :) mula2 ronda2 guna pelampung then naik yg slide dgn pelampung satu tuh okie ,another one wohh luruh jantung cek da lah cek duk depan maa:) syahmi cakap budak kecik duk depan .habis tuh kami p pulak body slide ,syok lah :)then lepak dgn paan and ziqril tgok dia mia backflit :) lpas tuh habiskan masa berdualah lama ta jumpa date dalam air weyh :) bakal duyung wanna-be kah wani nih ?
Habis tuh near pukul 3 petang so syahmi kna balik dia hantar dia smpai kad beg dia. then cari kawan ,tgok2 masuk acara tarik tali dalam air ,and kami geng semu menang :) walaupun wani ta dapat makn kfc sebab date !dapat tau bila dinie and nina tnya :)then pie body slide plus ronda sorg2 feeling habis loh !habis tuh trus masuk blik air shower and tukar baju.
Keluar pada bilik air p buad keychain but buad untuk adik and ibu jha .lpas tuh tgok2 kami last ,sblum tuh sempat beli keychain warna pink tulis princess beg alah macam2 ada yg famous skang but wani mia lima hengget jha !ezad and fareed bising habis ,tak habis2 pink.duk atas bas ,naik2 smua duk peril sebab boyfiee my ,mcm2 depa tnya yg loyar buruk wani goreng habis  ,hahaha ,yg lain jawab jujur lah .wani duk tepi farid sebab tada tempat dah,layan lentok habis tgok sawah padi ,nanak tido sait wani lentok atas bahu fareed  abis drakula ngamuk :)lpas tuh smpai skola piee tunggu bas.then ayah nadia cakap nak hantar pulak dah ,so wani tumpang smpai bj lah
Dekat bj tunggu syahmi ,lama ouw tunggu sorg2,then dia my p amik handset yana and beli plater jari sakit thenbalik ,langsung ta makan ,then teramat penat so ta sempat nak tulis2 kad sini :)sorry tad a gambar tad a yg sudi nak ambil gambar wani yg terlalu cumil nih :(
Photobucket



Older Post | Newer Post