S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


14.11.2011 ON Monday, November 14, 2011 AT 11:17 PM

Hehehe ,
Dekat skola tadi zul punya duk back up syahmi pasal kes aq tuh yg syahmi masuk campur tuh :D geramlah back up lah draula tuh nasib dia tak dak ,then depa cakap aq kasar gila dgn dia ,blakang depa depa x tau ,hahaha ,kidding ,tadi pagi aq bau perfume semacam jha then bila aku hidu baru tau tuh bau perfume syahmi tuh ,drakula tuh laa.kad skola aq mula macam owg gila jugak story mory dgn yana ,last diam jugak aq bila dapat novel .
Balik pada skola rapid lambat ,dlam bas aq bengang dgn budak form 2 yang carik fasal dgn aq ,ceh sorg tuh p sebut2 pasal boy aq ,aq turun trus p ngadu kad syahmi yg ada kad situ !padan muka amik aku saja aq buad muka manja habis dgn cakap mcm baby kecik merengek-rengek !actually takod jugak dia ta my jumpak aq , y ?let keep the secret ,wanna know ?come everyday to this cute bloggie :)
Then trus p bayar bilk ad yana gemuk tuh ,then top4 kad dia and zul ,yana jga anx aq da ada number zul tunggu lah sait aq kidnap zul then aq dapat tittle WANI PERAMPAS  free dari bff tersayang a q:) kan yana ?lpas top4 p kedai sait buad handfone yana then guna ic syahmi tau tah cina tuh mentak so kasi lah ,then syahmi kata habis lah nanti yana kasi dia bday present padan muka badan dia kna cubit.
Lpas abih atau bereh kja2 aku skang p cari akd mamt tuh bau mandi esok dia piee the carnival dgn kawan2 dia but aq ta tau nak mandi skali ke tak ya lah nanti sdap smua anyam ketupat memandangkan ayu tada aq rasa baik dia pie sait jadi mcmkad bukit bendera serik dah weyh.okie stop that then kan p cari baju dia beli suar pendek kad dia but aq ta kas dia pakai short pants ,nak kena penumbuk sulung try lah .
Lpas amik tuh nak jalan p kaunter aq beli satu beg nih lawa cute gitu macam baby .aq amik lah lawa weyh suka ,suka .abis bayar trus aq nak piee bus stop ,hurm hari free aq merangkap jadi mama baby and syahmi jadi papa baby .y ?adalah ,mana nak boleh habq awai2 :)da kawin t cek habaq.habis trus duk kad bus stop macam2 dia duk sakat aku ,aku pun sama.dia bagi baju aq :) aq kasi dia kek :)

Photobucket



Older Post | Newer Post