S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


kenduri :) ON Saturday, November 19, 2011 AT 8:05 PM


Hari nih kan bagun pagi2 trus mandi then kelang kabut piee suruh mak gosok baju and selendang :) hari ni ada kenduri kaum kerabat wani lah :)tah la dulu kecik2 rapatlah skang tah lost connection ,muahahaha ,wani bersiap tak la lama sgt ,kesian nenek wani ,and 2 more grandmother plus mama kna tunggu wani bersiap .smpai akd recsam pusing satu recsam cari dewan ,muahahahah ,nampak sngat ta penah piee kan ?

Masuk dewan at cakap bnyak amik nasi trus duduk makan :) nasi dia sedap lorh ,kecuali daging keras ,lain smua marvelous ,lalala ,depa kata badan wani kecik makan bnyak.muahahaha ada wani heran ?then time duk usyar kiri kanan nampak sorang pompuan nih yang pasti bukan melayu lah set2 mat salleh kods .muka dia macam patung Barbie weyh ,wahwahwah \\jelus // then dia senyum kad wani ,hahahah ,kantai usyar dia ,ngoks betoy en ?lpas habis smua trus masuk tgok pengatin and pelamin ea dkat dlam bilik no smoking and ada aircond ,tgok hantaran ,and what I want to tell u is the wedding are in pink :DHaha tuh saja entry gilaks

p/s:nanti wani kawin nanak warna pink jugaks :)org tu ,ha awaklah ,sapa lagi yang ada dbenda 3 gram dalam badan saia ni awak jer ,nanti kawen kita buad warna pink eh :) syg awak :)syahmi :)


Photobucket



Older Post | Newer Post