S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Puteri Nur Balqis ON Tuesday, November 22, 2011 AT 9:44 PM

Puteri Nur Balqis <---- betoy kods eja cham nih atau nama panggilan balqis ,wani x tahu napa wani suka ,dia dia sungguh cute ,comel sanad ,napa lah nasib dia malang kan ?malang apa ?that`s private ,dia tgal dgn nenek and mak cik dia .mak cik dia baru umur  11 tahun iaitu rakan sepermainan adeq wani
*ayat tak tahan* seyez mak cik dia agak rajin jaga dia sampai mak wani cakap macam anak dia dah.
Di sebalik muka comel ini tercoret beribu kesusahan .apa dia ?tyah la tau ,wani asyik pikir kalulah wani dah kja bolehlah wani amik dia jadi anak angkat kan ?muka dia sungguh comel.dia suka makan sama macam hobi wani ,nak umpan dia senang ja ,jajan ,tu palingpaling dia suka.Apa mapu malam tah ,tadi wani kuar main dgn dia ,naik basikal dgn NUR FATIN NADIRA   <--- pelajar UPSR ,5 A 2011*fatin kalau baca blog aku jagan mara nanti cepat tua* basikal tuuu beb kau ade ?basikal adeq wani tau.main pusing2 satu kampong
*kampong pun kecik*smbil main dgn balqis .saja nek gerek sebabnya nak jadi budak2 bukan selalu next year kalau amik lessen dah vroom :) okie cukup entry gegalak jum usyar gambar pwincess ni ;0

muka poyo dia <3


 muka org sebelah tu comeii sngat tu kna mosaic.

p/s:gambar fatin ta da balqis tanak tangkap gambar dgn dia sebab dia x cumil :D

Photobucket



Older Post | Newer Post