S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Bloggie Bday ON Saturday, November 26, 2011 AT 3:14 PM

Story morry sket naaa,story wani macam nih ,hari ni hari sabtu bersamaan 26.11.2011 ,jadi knpa kan ?bising sanad nih ?jadi ini bermakna aq dah genap setahun berblog weyh :D tolong lah happy sket.korang maybe da lebih tapi wani ta sehebad korang ,korang myb dah ribu riban follower tapi wani tak ,wani tahu entry wani tak best ,sob ,sob ,sob :( btw tetap happy sebab dah setahun ,harap dapat smpai dua tahun ,actually target nak follower  500 untuk setahun berblog tapi terlebih sampai 679 ,tapi rezeki jgn ditolak kan ?heheh .okie lah smpai sini jha nak bw :) 

Eheh tolong siked boleh like 2 gambar nih.
Photobucket



Older Post | Newer Post