S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Kali Kedua Diserang Orang ta bernama ON Tuesday, November 29, 2011 AT 1:26 PM

 okie meh wani nak bagi mesej dkat boyfiee tersayang ,

Aq hantoo ?wah mengaku pun kau hantoo kan ?wani pun ta kenai kau ,kau mai maki wani, wani rasa tada pulak wani buad jelat apa dgn org2 dalam bloggie nih ,btw kalau wani bodo ,kau pun bodo sebab my blog yg owner dia bodo ,ta ke macam tuh ?kau kecut kan ?berani mai la boh link bloggie kau .mak wani cakap kalau org maki kau ,kau cakap balik Alhamdulillah .so tu jha yang wani buad sekarang ,sapa pun anx my lah tunjukan diri ,ta guna jadi pengecut weyh ,kalau nak maki org biar berani :)sumpah wani ta terasa pun apa yg kau cakap kad wani syg ,pndai ke bodo itu semua terpulang kpda individu ,kalau dia rajin berusha pandai lah dia ,kalau malas berusha ,bodo lah dia ,bodo2 wani , wani ta buad keja yang tada faedah macam kau :)

okie nak tgok apa dia tgal kad shoutbox ?
Photobucket



Older Post | Newer Post