S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Syazwani Sayang :D ON Monday, November 28, 2011 AT 11:09 PM

Yeahh ,hati berflowering bagaikan musim bunga ,kenapa?my beloved sayang ,SYAZWANI dah mai penang weyh ,syok lah ,boleh sembang2 dgn dia ,dia kata nanak duduk penang lama ,tada lah wani jadi anak dara teperap jha dalam rumah .suka,suka,suka.Tadi kami keluar piee ,maen beskal ,lawak kan kami ?dia pun pasang angan2 nanak dapat fixie macam wani ,ta pa syg nanti dah keja kita beli dua ,then cakap pasai top4 tetiba ckap pasal lessen next year dia kata bday dia bulan 3 so wani kata duit dia laa guna untuk minyak dia carry wani ,then dia kata duit dia untuk minyak ,duit wani tuk moto ,ceh ,comeii punya kawan.Gila happy kami duadua smpai p kacau bapak alien(zulfaekar) kasi dia hot sket ,duk kad pondok kami duk dgar macam2 lagu ,syazwani pulaks duk ceta pasal dia main gitar ,mentang2 wani tada gitar.btw mina tu,alah yang fatin ngek2 tu, dia la ganti wani jadi anak dara ,sembang lepas UPSR nak keluaq ni helai rambut pun ta nampak.apa2 ja lah janji happy sanad2 ,dia cakap Lydia ibtisam pelakon tu kem salam kad aq :D ,actually dia p jumpa pelakon tu dekat mana tah ,dia duk uma de tu kod ,ta lah dia ni.jnji aq dpat salam dari artisss tuh ,kau ade?
Photobucket



Older Post | Newer Post