S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Kahwin ON Saturday, December 3, 2011 AT 11:49 PM

Hey ramai kawin kan time cuti2 nih ,wani pun esok ada jemputan ke kenduri kawin but baju ta gosok lagi ,adiosss,gilakan ?esok baru kelang kabut :) btw best kan tgok orang kawen ?hari tu pie kenduri kawen warna pink and hijau.wah kalau wani nak warna pink saja.ceh berangan boleh kah hubungan kami sampai ke pelamin ?insyallah harap2 boleh smpai ke akhir hayat :) aminnnn.
Btw kawin ni bukan untuk elakkan maksiat ,atau menghalalkan yang haram ,tapi tanggungjawab dia besar tau tambah lelaki sebab dia nak jadi ketua keluarga nanti ,syurga isteri bawah tapak kaki suami ,but sebagai perumpuan tugas kita pun berat nak keluar rumah pun kna mntak kebnaran tau ,nak potong rambut ,ta mntak ta boleh dosa tau.
Okie berat kan tanggungjawab bila dah kawin tambah2 bila dah ada anak ,hubungan kna jaga ,kalau gadoh ta boleh mintak cerai ,cerai bukan macam break dah weii ,silap amik bantal tido bilik sebelah ,muahahah ,kalau macam wani pngai macam budak2 tido kad beranda biar sakit :) muahaha ,so yg nak kawin tu bersedialah anda ,ke alam NO SECRET .kalu jenis yang playgirl and playboy tu cham na ek ?
Photobucket



Older Post | Newer Post