S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


DISABLED RIGHT CLICK ON Tuesday, November 29, 2011 AT 8:47 PM


Disabled right click ,wani da bukak dah ,nasib lah kalau korang nak curi  apa ,brani meh wani karate , wani  buad ni sebab nak mudahkan korang untuk copy tuto yang  wani buads means ,copy kod bukan tuto ,kesian kadang2 yang ta tahu cara nak copy then p taip semula ,lagi kesian kan ?so and finally wani amik keputusan untuk disabled right click .cuba right click dia dah ta keluar pop up window yang cakap ada tikus menari or apa2 kan ?so you get it ,Berjaya menang 100 ribu ,ceh tipu ,saja ja buad gila.btw ada buad belog untuk kawan p lah tgok and jgn lupa p follow :D



Photobucket



Older Post | Newer Post