S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


TujuhBelasBulan ON Monday, December 5, 2011 AT 1:26 AM
Sungguh wani ta sangka sejauh ni hubungan kami <--- ayat skema.ha really lah ,slalu jugak bnyak masalah dalam hubungan kami ,so untuk genap 17 belas bulan nih ,speechless sumpah ta tau nak bagi ucapan apa kad dia .
Surat Cinta
Untuk kekanda  syahmi ,
Thanks sebab selama ni awak berusha membentuk saya menjadi seorang wanita soleha ,saya sendri pernah cakap dekat fb buad status lagi tu saya nak lelaki yang boleh didik saya jadi wanita soleha ,awak da buktikan ,tengs awak.Saia tahu kenapa bila kita cari baju untuk saya awak yang cerewet sebab awak nak tutup badan saya ,awak tanak laki lain tgok kan ?sebab tu jugak awak slalu tnya saya pakai baju apa bila saia keluar p mana2 kan ?thanks jugak sebab awak potong kuku saya hari tu ,lagi satu sebab awak slalu call and msej saya pagi2 suruh solat .betapa baiknya awak,awak kita slalu gado kan ?sebab masalah dlam hubungan kita kan ?thanks sebab sabar dgn saya yang perangai maacm budak ,skit2 majok then habis kuad bajet nages ,nak pujuk awak sekali ja penah kan ?nak cakap syg2 kad awak jarang perangai kalah budak2 tapi sibuk nak bercinta ,terok kan saia?awak saia slalu harapkan nanti kita kekal smpai anak cucu ,yang tu lah impian saia ,sebab tu saia marah awak suruh belajar sebab saia nak kita kawen nanti :D.awak thanks untuk segalnya ,saia akan cuba setia dekat ,saia janji ,hanya awak di hati saia :)
p/s:esokgerak saia pergi ngaji skali boleh ?buad cham na, ngaji lambat org da hbis kita baru nak balas:)
Photobucket



Older Post | Newer Post