S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


menghilang ON Monday, December 12, 2011 AT 7:47 PM
 Semlam wani ada cakap kan menghilang ?so nak tau knpa menghilang ?jawapan nya ialah hahaha,buad keja gila dgn syahmi kami convert blogskin ke tumblr layout ,wah payah weyh ,dia tukar kod apa smua ,wani Cuma edit jha.hebad tak ?ceh perasan harap2 tahun depan dapat masuk skola smv balik pulau atau kolej vokasional balik pulau dgn syahmi ,yana and afina boleh lah blajar macam2 tentang computer ,so jum tengok tumblr wani http://syasyasyazwany.tumblr.com/



Photobucket



Older Post | Newer Post