S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Entry Rojak ON Monday, December 5, 2011 AT 9:14 PM
Tadikan lpas tgok cerita pa benda tah pasal banduan channel HBO kod ,trus masuk bilik ambik lappy nih nak un9 tibatiba my nenek cakap ,tanak ikud mama ka ?then wani cakap ouw nak pi dah ka ?so trus pegi pakai baju apa smua siap2 ,mama pun ada trus naik keta .
Sampai kad hospital park dekat tempat letak ambulance ,sebab kan ayah wani keja kad GH so ada keistimewaan lah sket.lepas park trus jalan pie cari nama kad I.C.U. but tada nama so tgok pulak kad unit rawatan rapi ,mmg wani and mak cik wani ta tau nama abg tu Cuma panggil boy ,so tnya mama ,mama wani kata fitri .cari2 ada kad unit rawatan rapi.FITRI BIN ROSLAN.
Adeq wani ta boleh masuk ,hahahah ,kesian dia sapa suruh tada ic kan ?masuk dua org ja sekali ,so mama wani masuk dgn pak cik wani and wani masuk dgn mak cik wani.nak tahu apa yg jadi akd abg boy wani ?depa jumpa dia dalam longkang kad bukit dumbar ,no fone ,no wallet .ta da luka jugak .Kepala pecah ,pinggang patah ,leher patah ,telinga berdarah ,kencing darah,hati pecah ,limpa hancur and dibuang,myb tu ja ,tah la .
Masa tgok dia rasa nak nages jha ,sumpah sedih dia rapat dgn family kami.Dia baik and kawan dgn abg wani da lama dah smpai skang ,dia ni lawak tau ,tadi depa ikad tangan dia yalah mesti bila bngun sakit kan so dia mesti meronta -ronta kan ?so depa kasi dia ubat kasi dia tidur ,di ta boleh cakap :( .ya allah hope dia akan cepat sembuh and hidup normal balik .
Lpas tu kita org pegi batu feringgi p rumah kawan mama kad depan skola INTERNATIONAL SCHOOL OF PENANG UPLANDS.wah tabik lahhhh .mula2 odw p sana jalan kad bengkang bengkok so macam na muntah ja tau ,smbil tu dok tgok laut tuh lwa gila tambah2 depan Moonlight Bay.then nampak Hilltop Villa tuh ,wani cakap lawa then mak cik wani kata kja elok2 and beli lah ,wah mmg nak nyaman ,tiga tingkat depan laut lagi ,such a romantic place u know ?
Then masa duk odw tu ternampak baju2 yang beach apa tu kan ?then wani teringin sngat nak pakai dress macam nih ,ada sapa nak belikan x ?
helther neck tau ?and depan dia macam tersusun ,lawa gitu ,nanak yg pink
tersusun macam warna hitam tu depan dia ,tapi ni ta cun lagi
ni pun cun ,yang leher tu :D
Photobucket



Older Post | Newer Post