S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Cupcake termahal di dunia ON Thursday, December 8, 2011 AT 5:18 PM
Wani nak coretcoret sikit nie ,korang pernah terfikir tak cupcakes termahal di dunia ?mesti korang fikir awad mahal sngat kan?ada emas kah ?rasanya coklat Belgium tu kalau double puns dgn waffer RM 5 pun boleh dapat kad LEOMAG kan ?tapi ni lagi mahal iaitu semhal 100.000 poundsterling atau sekitar Rp1,4 miliar!bnyak kan ?gila depa guna coklat Belgium emas ka apa buad cupcakes nih ?
 kue ini dibuat oleh Toko perhiasan, Rox, bekerjasama dengan perusahaan pembuat kue, Cupcake Glasgow, di Skotlandia. Dengan taburan berlian dan permata, kue ini dihadirkan dalam rangka pameran konsumer terbesar di negara itu, Glam in the City, yang diselenggarakan pada Jun 2010 lalu
gilakan ? ada pulak berlian ,makan ta tercekik kah ?smpai bila nak simpan cupcakes tuh lastlast masuk badan kna hadam jadi faces jugak kan ?dunia dunia ,eish wani pun ta tau ,nak tau lebih lanjut sila pergi ke sini
,semua di petik dari situ.

p/s :sedang mencuba memenarikan entry
Photobucket



Older Post | Newer Post