S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


ON Tuesday, December 6, 2011 AT 9:01 PM

Hehehe*senyum lebar* kenapa ?excited nak story ,hari ni wani jumpa sayang wani ,ye lah korang slalu jumpa kan ?kami tak slalu ,knpa ?wani anak mak lahhh ,tapi dia ta marah sebab dia kata wani perempuan ,adeq dia pun sama ,so dia faham lah .So guys out there ,fahamilah GF anda .kuikuikui.okie macam biasa kami jumpa kad tempat biasa.
Saja wani pie senyapsenyap tgoktgok dia terkejut baru nak p buad surprise kad dia ,muahaahahaha ,dia tgok blah lain.Then  dari jauh wani jalan dia dah dok senyum2  macam nak buad iklan colgate dah nampak ,nasib depan MCD jer kalau depan Watson or guardian ,mmg cun habis lah model tu.Lepas tu pie kad tempat slalu lepak but da ta best pokok tada so panas lah kan ?so blah trus.
Dia belikan wani air milo sebab wani dahaga ,nak minum air coke takod pasal mesej apa tah tuh.wani minum dulu apa semua ,then piee guardian lah,then trus p popular belekbelek novel nak beli duit tada kak oiii.Masa jalan tu mmg wani kna kacau habis lah ,jahad betul syahmi nih !Tapi wani ta marah dia ya lah da lama ta jumpa kan ?so mesti dia rindu sngatsngat kan ?
Keluar popular nampak karokea lah ajak dia ,then sblum smpai karokea tu ada satu karokea baru bukak interbox kod ,best jha nampak but RM 22 sejam ,sumpah bankrap suami wani ,kuikuikui.Kami p karokea lain lah .dua lagu saja tau, alah bukan kedekut ,tapi suara hilang nanti.ceh da suara wani mahal ,wani kacau syahmi mia lagu saja ,kesian dia ,kacau wani sangat kan ?
Habis tu kami merapu nanak p tgok beg skola BODYGLOVE wani sembang nak beli warna oren ,bolehkah ?nanti kita tengok naaa.Masa odw nak turun bawah skali jumpa sofa ,so kami duduk sat kad situ lah ,duduk rest ,masa tu kena marah sebab wani jalan macam hapa tah and gelak pun macam apa tah.then waktu bagun dia tarik wani bagun and something I think sweet happen :D
Lpas tu wani cakap nak pie kad mama wani ,suruh dia balik tapi dia ta balik dia duduk kad mana tah ,saja call tnya dia ada kad mana smua then jalan piee kad dia dia alih wani ada kad depan dia ,terkejut dia ,jgan tnya lah .Then turun pie duk kad mana tah la ,kami duk situ macammacam kami sembang and bual ,sukasukasuka sangatsangat.Dia layan wani elok jha ,macam tanak pisah jha but apa boleh buad duadua bwah jagaan mak bapak kan ?

Honey you look so sweet and different ,I do love you.
Photobucket



Older Post | Newer Post