S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Supersaver ON Monday, December 19, 2011 AT 4:07 PM

Hey story pasal bneda lain ja ,nak story jugak pasai cinta wani kan ?semlam dia call wani ,mmg dia akan call even tadak kredit tah lah sekejap pun tetap dia call ,wani puns sama kalau ta degar suara dia perghhh ta boleh tido,sungguh tak tipu :D dia call macam biasa dia nanti merepek cakap hotlink buad supersaver lah ,suruh hotlink padamlah kalau taknak :Dgila tau dia .semalam mmg best gila cakap dgan dia ,mulamula dok gadoh pasai amik result ,at last kan dia buad lawak ,mulamula dia jadi ustaz lawk gila nak tergelak aih ,lpas tuuu dia jadi mamt penang piaw punya ,paling nak tegelak dia cakap HANG JANGAN BUAD LECEH ,hahahha ,gila punya gelak sah mak dia and mak aku egad anak depa gila duk gelak sorangsorang kan ?heee tu saja nak cerita otak beku ,ada keja ,satu balas jejak shoutbox ,dua likelike kad facebook :D
haram mengambil seseorang wanita sebagai kekasih jika niat bukan utk mengahwininya
dia dah ajak kami kawen so tak haram lah kan ?:D
Photobucket



Older Post | Newer Post