S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


ON Saturday, December 24, 2011 AT 8:54 PM

Okie hari ni jumpa my syang lagi kenapa ?alah tertinggal ic masa kad jeti semlam kasi dia sorok ic dalam,then dia buad harta ,saja kan ,nak cari alasan jumpa wani letuwww.hahaha lawak aih ,ic tertinggal kad dia tak ke pelik kan ?so terpksa jumpa dia .jumpa kad kedai dekat rumah wani jer kesian dia mai dari relau semata-mata nak jumpa wani.
Jumpa sat saja sebabnya ,dah petang dah ,and masa tu pegi kedai mak suruh beli barang kejap (:dia aksi ic wani and baju SAYA SAYANG MAK SAYA ,hahah wani aksi dia beg warna pink ,jambu gitu (: so lepas berbagi barang and lepak kejap dia pun balik (:
Even rindu dia tetap kena balik ,sait mak dia mai cari aku pulak sebab culik anak teruna ye dak ?
So sini nak tayang baju Saya Sayang Mak Saia tu










Photobucket



Older Post | Newer Post