S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


22.12.2011 ON Saturday, December 24, 2011 AT 8:44 PM

Assalamulaikum,
even dah ada kad atas apa salahnya kalau nak bagi lagi sekli kan ?
 Okie 22.12.2011 fine semua tau hari ni adalah hari yang paling ditunggu-tunggu oleh semua pelajar tingkatan tiga .hari yang akan menentukan apa yang mereka perolehi ,hari yang ditunggu-tunggu setelah bertungkus lumus dari bulan januari hingga bulan September dan menonjolkannya pada bula oktober serta mendapat hasil pada bula disember [dah macam berita pulak]
Okie berbalik pada hari tu ,hari tu budak form 3 dapat result PMR kan ?so wani adalah salah seorang daeripada mereka ,so apa wani dapat ? wani tanak bagitau ,kenapa ?sebab saja gatai ,ceh malu sebab ta dapat dapat lapan A ,ramai jugak yang bising kad wani ,tapi wani bersyukur ,alhamdullilah result wani tak da yang gagal dan wani dapat A lebih pada sekoq.so wani bersyukur
Okie so aku pagi pagi lagi dah bangun lah ,sebab nak kena pergi amik result ,skola kad bukit gambir rumah dekat teluk kumbar agak jauh and pelbagai bas nak kena ambik.so bangun solat subuh then wani bersiap terus ambik bas pergi BJ ,mula mula wani dah tipu syahmi cakap wani dah smpai so dia pun gila punya risau at last dia sampai dulu ,hahah,lawak lawak ,smpai bj duduk jap tunggu BJ bukak .
Tunggu punya tunggu pergi MYDIN sebab baru teringat MYDIN ada tandas jugak ,walaweyh benggong kan wani ?apa pun ta boleh buad ,lepas p tandas beli makanan skit p tunggu bus elok elok bas tu sampai ,sampai skolah syahmi tunggu kad luar so wani masuk ambik result ,and salam semua cekgu ,even result wani ta baik .lepas tu terus p kad syahmi wani cuba tahan air mata :)
Lepas tu kami tunggu bus ,now turn dia untuk nervous ,hahah kami naik bus p BJ and piee TK ,so sampai kad tempat nak amik result tu wani Cuma tunggu dari jauh ,segan nak ikud ,so wani tgok dia punya muka lain wani tnyalah dia, dia kata no A Cuma B and C so wani kata okie jha ,bersyukur keyh ,tapi wani chamdek dia bagus punya ,sedangkan wani pun sama kan ?lepas tu kami lepak sat tunggu kawan wani mai (:
Kawan wani mai ,teman depa ambik result pulak ,lepas amik result terus kami p kad sungai batu nak makan lapar tapi kedai smua tutup so pi kad tepi laut tunggu sampai pukul satu lepak lepak kejap ,time lepak tu syahmi bukak beg wani and amik perfume wani tapi kantoi sebab yana tercakap ,so wani marah dia ,dia mmg suka sngat dengan perfume wani  tuh (:nearest pukul satu kami piee tunggu bus and away tu SMV Balik Pulau .
Masa naik bus tuh wani ni kan penakot tgok tinggi tinggi nasib syahmi ada wani pun memang tengah pening time tuh jalan dia al maklumlah kan bengkokbengkok gitu ,so apa lagi ? wani ni mulalah pening apa semua.smpai dekat skolah tu masuk p semua apalah kami keluar and terus p makan NASI PELADANG .makan macam suami isteri ja (:wani makan dua jenis lauk je dia kata kenapa skit sangat ?dia macam suami wani je hahaha ,lawak lah smua tengok kami (:
Lpas makan pi tunggu bus masa tuh hujan duk mai dah ,aduh kami tunggu dalam hujan rintik duh ,mesti depa ingat kami date kan?lalalala,smpai sungai batu tgok akwan wani tak belah lagi ,kami p kedai computer cari sekolah yang kami nak piee ,lpas dapat semua maklumat cari Amanda and yana depa ada dekad jeti so kami pun pie lah lepak dengan depa .
Masa kad jeti bnyak best moments weyh tambah tambah masa kucing tu ada ,ahahha biarlah rahsia kan ?segan nak cerita lah (:lepas mak wani ,mak yana and mak Amanda call kami pun mula redah hujan nak balik ,aku dengan syahmi sempat singgah pasar malam beli kebab mandi hujan sama sama ,auwww(: romantic tak ?lepak kad bus stop at last balik dgan kakak yana (: syahmi balik lepas wani balik sebab gatai nak tunggu aku (:

Photobucket



Older Post | Newer Post