S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Tawaran Ke skolah SMV ON Saturday, December 31, 2011 AT 10:56 PM

Semua tengah update pasal new year ,semua duk countdown lah apa lah ,newsfeed fb aku penuh pasal new year ,ada yang tengah tgok idola kecil (: wani pulak tengah pening kepala (: kenapa ?okie macam tajuk di atas tawaran ke sekolah SMV or yang dah tukar ke KOLEJ VOKASIONAL BALIK PULAU.macam okie kan skolah tu ?
Well dah piee skolah tu mmg lawa ,habis awad wani duk buad ketaq sampai pening bebagai ?hari tu lah wani piee tanya SMV tu dia kata dah tak da krusus PENGATURCARAAN KOMPUTER  so now see what I receive.

Kan wani dah kata pening kepala ,so now fighting dengan syahmi nak piee skolah mana ,haih penatlah ,smua pasal skolah ,wani nak piee skolah tu kalau ada PENGATURCARAAN KOMPUTER  but tah laaa ,arghhh pening ,please anyone can you tell me the truth ?explain this to me please.

sapa nak check dia dapat ke tak pergi sini http://www.moe.gov.my/?id=13&aid=2343
Photobucket



Older Post | Newer Post