S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Beli barang skolah ke dating ? ON Friday, December 30, 2011 AT 1:49 AM

Haha tgok tajuk ?okie dak ?kihkih nak cerita nih hari selasa hari tu kan ,wani keluar dengan sayang wani tu lah ,pergi bukit jambul as known as BJ ,pagi pagi dah keluar dengan dia :) sampai akd BJ tgok dah bukak ,so kami pergi tandas lah favorite place wani ,pergi betulkan tudung kejap ,saham aku tuh :)
Lepas habis betulkan tudung kami pergi makan laaa pagi pagi mesti lapar ye dak ?makan apa ?ta layan lah MCD ada wifi percuma layan KFC hahah ,kerek .makan snack plate je tau ,share then amik cheesy wedges satu ,air milo takan nak minum air bergas pulak pagi pagi ye dak ?
Lepas habis makan terus pergi shopping ,kami piee popular ,you know what ?aku beli buku SEJARAH ,kau percaya dak ?wani tau kawankawan wani kalu baca ni sure tergelak habis ,budak ni nak blajar oiii,lepas tuh aku beli correction tapi ni lawa bentuk carrot (:
Habis shopping situ pergi beli beg kad my mom pulak ,hahahha ,beg warna hitam ,aku dengan syahmi yang pilih auw ,and my mom pun suka beg tu ,alhamdullilah .dah tu baru beli barang skolah ,beli beg skola ,guess warna apa ?pink lorh ,kau ade ?mmg tadak warna lain dah ,beg bodyglove tahun ni  punya design yang warna pink buruk :P syahmi amik masa pilih beg tuh ,ngadangada kalah aku doh (:
Lepas beli beg aku pergi beli pencil case pulak ,lawa pink gitu ,mmg lama dah nanak benda nih ,dapat jugak ,amin (: ,then nanak piee beli baju but aku pakai macam macam hal ,macam kerja kad office lah ,smua ada ,at last ta beli puns ,kesian aku en ?(: ta pa simpan duit nak piee pesta ye dak ?
Waktu balik ta best sebabnya dia tak teman aku puns ,nanak nages weyh ,uwaaa ,kalau kena kidnap padan muka kau sayang :D
nanak tayang aku punya correction tape :D


Photobucket



Older Post | Newer Post