S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Kejutan budaya ON Wednesday, January 4, 2012 AT 9:56 PM

Assalamualaikum ,eheh apasal budak ni pelik semacm ha ?tadik pasal newy year yang dah lepaih,ni pasal kejutan buday pulak ,tajuk skema habis ,demam kea pa eh ?ke tak waras budak nih ?macam macam perangai pelik dia hari nih ,perghhh ke brain wash nih ?
Hehehe ,actually nak cerita pasal kejutan budaya ,saja nak bagi bnyak post ,mepek puns ta kesah ,but ni ta merepek na.tajuk memang skema habis aih.kejutan buday tu apa ?cuba pikr jap ,takan nak kena wani amik ayat wikipidia paste kad sini baru nak tau ?semua tau kan ?
Okie bercakap pasal kejutan budaya ,apa yang jadia kad wani sampai macam tuh ?apa yang jadi ialah ,tadi kad skolah dah masuk form 4 en ?so bila dengar pasal BM punya karangan ratus patah perkataan ,perghh mmg hebad bitau kad hampa ,kenapa?kejutan budaya lah tu ,dulu karang short je skang panjang ,mak aihhh mmg telan air liur sepanjang cekgu tu cerita.
Habis awesome lagi wani sempat tertidur time cikgu tu bagitau semua tu ,mmg ehbad kan wani ,piee skolah bukan nak belajaq kan ?gila ke x aku nih ?mmg gila lah kan ?haihh tah laaa budak nih ,ape kejadah tah,buad perangai form 3 pulak ,au still ta sedaq yang aku dah besar.
Photobucket



Older Post | Newer Post