S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Selamat tinggal semua (`: ON Monday, January 9, 2012 AT 12:10 AM
Eh kenapa nih ,apsal budak nih buad feeling habis nih ?alolo ta kesian ke kad wani nih ?nak tau napa nih ?betoi nak tau ?nanti korang menyesal wani sedit puns tamau tanggung ,hahhah kejam ?who cares u are in my pink cutie world (: ceh blagak en ?menatang-mentang ni bloggie wani ,eh meracau macam kena rasuk hantu apesal ,tgok tajuk tuh ,wani nak say good bye kad korang tau dak ?
Ya goodbye.eh jangan lah nages wani puns nak nages nih ,jgn cham nih ,ceh pasan dah cakap sorang-sorang ,eh tgah tulis sorang-sorang lah nih .lol yang nak baca puns harap boyfiee aku jerk .-,-apa pun nak bagitau jugak kad semua yang tak tau .actually there something I hide from someone that so cute [but I cutie than you]
Okie now nak bitau ,wani nak pergi skola vokasional balik pulau dah ,apa lah wani merepek berjela en ?nak habaq tu pun payah ,BUT ,ada tapinya weyhhh ,but wani duduk asrama lah .so apa aku kesah ?so wani jarang update bloggie lah ,ada yang request ajar macam-macam tuto but dah terlambat hari nih baru bukak maaf eh ,sorry sesangat.so harap semua ta marah eh ?
That`s why lah wani nak ucap bubye nih ,but ta jamin tadak entry lepas entry nih ,sebab so much idea in my head <3 .so alloloalololoolo ,gtg ,nak baud macam macam post lagik doh(:

Photobucket



Older Post | Newer Post