S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


nenek sakit ON Saturday, January 28, 2012 AT 7:15 PM

Ha ,wani ada story sket ,nenek sakit ?okie the story start macam nih ,one day pagi tau ,nenek bangun nak masak di tukar gas baru then bila dia amik mancis nyalakan api bukan dapur menyala but ong gas pun sama ,so my aunt nampak api dia pun pergi tolong nenek bawak keluar tong gas tu kad luar sebab api nak sampai ke bumbung ,nasibhlah kad dapur ade pintu .
Then bomba datang padam api ,but kan ,nenek punya tngan turn merah then abang bawak g klinik ,rupanya tangan nenek and half muka dia melecur akibat api tuh ,Cuma lama-lama baru nampak ,so skrang nenek masih sakit ,so doakan nenek wani cepat sembuh keyh ?ni saja yang nak cerita ,kbai.

Photobucket



Older Post | Newer Post