S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


nenek baru ON Wednesday, January 25, 2012 AT 12:50 AM

Hey hey semua ,sorry budak ni gila melukis pelbagai symbol elektronik ,sampai jadik macam nih .nak tau dak ?hari raya cina hari tue kan ?wani dengan syahmi buad something ,buad apa ?ace jangan duk pikiaq lain naa ,sait lah nak cecerita kad hampa.mula mula nak cakap gong xi fa cai ,betul dak cara wani eja ?lantaklah janji lahir pada hati yang suci dan ikhlas.
Pada suatu hari ,aceh !okie tamau mepek ,kami kan ,semalam kan ,kami urm jumpak syahmi [malumalu] kami jumpak dia kan ,kad rumah nenek dia .aceh memula sampai kad umah nenek dia ,punya duk ketaq habis ,nasib tak terbuang air kecil kan ?then dia piee cakap kad nenek dia yang wani malu ,aceh memey nak kena dia ni ,apa punya marangskeper daa.
Masuk je rumah dia dengan penuh debaran ,dan gelisah hati !masuk salam nenek dia ,nenek dia bercerita and bersoal jawab kejap dengan wani yang dia duduk kad belakang ,duk bergelak kad wani ,ade ke patut ?hensem betoiii lah dia tau dak ,yang wani punya ketaq menjawab.lepas habis menjawab kami buad assignment kad luar ,yelah duduk kampong ,mulut orang taulah kan ?
Masa buad assignment wani still sempat online guna lappy syahmi ,guna broadband wani .dia punya broadband adik dia ambil.padan muka dia kan ?kami buad assignment berdua ,nenek dia gelak je tengok kami duk bergaduh ,dia type lembap tau dak ?eish ,buad dengan penuh semngat tau dak ?then ade family dia datang ,auch depa sembang then kami dua duk jadi macam pengantin kad depan tuh .
Dia kasi wani air 100 plus lemon ,lagi batuk ,lagi wani teguk air tuh confirm ta baik ,air tu air ais .Lepas habis buad assignment wani pergi bilik air dia pergi solat ,dia ta boleh imamkan wani sebab kami bukan maharam ,so nanti lepas kawin ,harap dapat (: kami sesembang jap kad depan tuh ,then decide pergi jenjalan kad tepi laut ,prangai wani dah macam budak ,budak je wani rasa ,kenapa ?ya lah ,lari sana ,lari sini ,dia buad tatau ,wani lagi menjadijadi ,perak lah katakan jarang pergi kampong.
Then kami balik piee bus stop tengok2 bus nak keluar pukul lapan,sedih semua ada takodlah nak kena balik sorangsorang takod mak marah lagi ,wani kan perumpuan takan balik lewad malam kan ?mulut orang tau je lah kan ?then syahmi balik rumah dia and amik pakaian semua teman wani .auch thanks sayang:D really happy and appreciate it :D nenek baru wani kan kasi wani RM 10 .sayang nenek ,muah sket kad nenek ,wani jugak sempat jumpak nenek baru yang belah ayah syahmi tu .semua family dia tahu pasal kami :D
Esok kami nanak outing ,so nantikan entri (: harap harap berserta gambar :D

Photobucket



Older Post | Newer Post