S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


two student (: ON Saturday, January 21, 2012 AT 8:55 PM


Hey budak asrama dah balik ,tadi cerita pasai charlie laaa nak cerita pasai syahmi ,my lover .macam smua tau balik asrama kami balik berdualah ,so hari jumaat hari tu kami balik berdua ditemani sibeg kuning  or nana kawan ku or mak angkat ku ,ngehngeh jangan marah tau nana sayang ,so kalau balik berdua sure laa balik lambat kan ?around 2.30 macam tue sebab depa g solat kan ?
Waku balik tuh kami tunggu bus samasama so bus mai awai ,but kami choose second bus ,because first  bus ramai ,ta suka ,sambil tunggu tu lepak kejap lah ,time lepak tu ar nak tergelak .wani mia duk ikut cara dia ,means dia diri wani diri dia duduk wani duduk.tu lah keja wani (: ,then bus pun mai ,aih mmg tautau yang wani dah boring tunggu dia lambat sangat .
Time atas bus kan ?wani tido kad bahu dia ,auch ,memey gedik kan ?what do I care pening lah katakan masa tu jalan balik pulau ,hampa pun tau ye dak ?tido lah sait then time kad airport muka syahmi lain pening kata dia ,wani tgoklah dia ,alah kesian ,dia jarang sakit bila ada dgn wani ,so wani suruh dia letak kepala atas bahu ,then nampak macam dia ta selesa suruh letak kepla atas riba wani pulak beralaskan beg sbagai bantal wangi :D
Tgok dia macam ta selesa wani suruh dia bangun and duduk elo elok rest .suruh dia pejam mata jugak.sampai kad BJ wani trus tarik tangan dia pergi SEVEN ELEVEN ,nana pun ikud je ,sampai kad sana wani suruh dia duduk kad luar wani masuk 7E beli panadol and air mineral.keluar terus wani suruh dia makan ubat wani kasi dia dua bijik,then odw jalan piee BJ wani pegang tangan dia time lintas jalan ,yalah dia tgah gelong pening lagi tu.
Sampai je kad tempat kami slalu lepak wani suruh dia tunggu ,then wani dengan nana ,pergi beli jam kad kawan wani.beli apa semua teruih p kad syahmi ,tgok tgok tangan baju dia koyak ,sangkut kad pokok tempat dia duduk kod ,alah cian dia .wani pun cari baju dalam beg dia suruh dia g tukar [dah macam isteri kan ?] dia pergi toilet and mai balik cakap toilet penuh,so wani amik kerongsang wani nak letak situ ,wani bukak butang baju dia while dia bediri ,perghhh skali egad macam nak buad something je ,so dia duduk ,then wani bukak and pasang kronsang.
Habis pasang kronsang semua kami pergi KFC makan ,kami share tau ,mmg hobi ,but dia curi curi minum air gas ,ewah nak kena nih ,so wani punyalah bawak  lari air tu pada dia ,bukan sengaja or ta kesian tapi kesihatan dia penting kan ?lepas nana blah kami jalan pergi bus stop .kad  bus stop aksi tenung mata berlaku ,auch ,suka tau dak ?kami main lawan mata gitu .hhahaha .apa pun thanks syahmi snaggup teman wani even syahmi sakit (:
Photobucket



Older Post | Newer Post