S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Terima Kasih Kak Ieya ON Wednesday, January 25, 2012 AT 1:16 AM


Woot bertemu kembali dalam rancangan budak cutie ini .gila kan ?tu lah dok mai gila dah nie ,ubat tadak habis stock ,so gila lah sait .nak cerita pasal someone ,sapa ?boyfiee baru ke ?pakwe baru ke ?kekasih baru ke ?aceh nak mampuih kod ?tadak lah pasal a girl name ieya ,pangkat kakak ,tapi wani ta suka panggil kakak lah kenapa ?rasa kekok ,ta penah ada kakak .harap kak ieyra ta marah :)


Kakak ni memang nak kena rembat tau dak ?haih geram dengan kakak nih ,muka dia comeii sangat kalah wani 0.000 % ceh perasan .kakak ni berstory pasai wani dengan syahmi dekat belog dia ,dia kata ,dia kata keyh ,bukan wani kata ,hehehe ,dia kata wani and syahmi sweet couple lah apa lah ,nak tau lanjut ?nah link  http://strawberryamoy.blogspot.com/2012/01/so-sweet-hihihi.html [ouw mak kau gedebuk].
Dah baca ?haih thanks lah akak ,susah payah buad entry untuk kami ,wani appriciate it thanks jugak doakan kami bahagia ,kami pun harap macam tulah .alhamdulillah setakad nih ,besar mana masalah kami tetap bersama.harap doa kami dimakbulkan,aceh gila mai dah.kakak wani doakan kakak bahagia dengan orang yang tersayang jugak tau ?
tekan link memula
Okie tu je lah nak bagitau  semoga semua di luar sana yang berkapel bahagia ,kapel ta salah kalau pandai jaga diri kan ?so jaga diri baikbaik ,sekali terlajak ta boleh diundur dah ni blocquote Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik ,perempuan yang baik untuk lelaki yang baik ,wani ta baik mana pun harap syahmi jodoh wani .





Photobucket



Older Post | Newer Post