S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


outing ON Thursday, January 26, 2012 AT 1:57 PM

Selamat hari lebaran !choiii ,budak ni merapu meraban semua ada kan ?ha la jumaat ni nak g beli baju kurung kad First Lady rasa macam nak raya pulak ,tapi sbnarnya ada yang nak kawen .okie semalam kami bercerita kan ,sembang kata nak piee BJ kan ?outing gitu padahal nak g beli barang sekolah .okie janji semalam odw ditunaikan.
Semlam janji outing berempat kan ?tapi last tinggai dua orang je ,wani and syahmi ,sad in hapy gitu ,tapi syahmi pandai layan tak terasa pun yang sad tu ,senyumanmu ada tari lah ,tari drakula !jangan marah ,kena kutuk dia skit ,kenapa ?sebab tadi dia gagal menepati masa.tunggu dia kad BJ sesorang takod tau .
Okie dewasa ini ,pengaruh buku skrap BM .lepas dia mai ,dia kasi buku skrap BM ,perghhh yang penghargaan ada nama dia ,sah kena tangkap kapel nanti kad KOLEJ ,nasib arrr .kad skola avoid jumpa kamu sygs ,tgok dari jauh je lah or tengok ikud pintu ,habis kuad saya ngorat abang jambu kad pintu tu je awak tau[abang jambu a.k.a syahmi SAYA]
Lepas mengambil apa yang tak sepatutnya  teruih terjah piee POPULAR adeh !cek beli bnyak barang ,syahmi punya beg jadi poket doremon ,katanya nak berlatih jadi sasa kan ?so dia bawak ,kesian dia .kad POPULAR mak cik POPULAR kad kaunter tu sedia maklum dengan kami sebab memey slalu kami g popular tuh.
Lepas abis barangbarang bebelajaq kami pun pergi cari barang nak decorate handfone ,dekat stu BJ pusing bebaru jumpak.beli then g KFC ramai orang ,so kami g beli wallet adeq wani jap ,then beli gunting.for what that`s gunting ?i baca and I know it .ngeh ,beli semua piee KFC.
Kad  KFC kerja wani jaga tempat ,dia amik snack plate makan share pinggan lah [latihan sebelum kawen] hahah gedik sait suap menyuap semua berlaku .lepas makan kami edit wani punya handfone guna gunting tu lekat manik kad fone yang wani bawak g asrama tuh.sentuhan tangan wani dan syahmi akan wani sematkan di jiwa dan raga.heheheh.
Kami then decide pergi karokea but chupp g popular beli kamus dulu ,karokea lapan lagu ,wani  yang lebih2 bukan nyanyi sangat ,biasalah suara duk rock kena try lah bakat baru :D syahmi dengar je suara sumbang wani nih .dia nyanyikan wani lagu pujaan hati and tgok mata wani auch ,memey tergoda ,terasa diri dihargai tau ,thankies syahmi.
Dah habis semua tu piee mana tuju bus setop lah ,then duk nampak aeskem g beli aeskem then  tunggu bus ,kami duduk kad jalan je ,heran apa kami ,nak usyarusyar lah makan and sembang buad tatau kad owg yang duk usyar,habis makan then bus mai ,atas bus bukan sardine dah ,milo pulak baq anx.dia teman sampai TK je.
Thanks syahmi sebab teman sampai TK and lagu pujaan hati (:
Photobucket



Older Post | Newer Post