S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


3.2.2011 ON Sunday, February 5, 2012 AT 9:49 PM
Assalammualaikum (: ,semua sehat tak ?rindu tak kad budak kecik nih ?lama tau dia menyepi ,and lepaih nih dia akan menyepi selama dua minggu sebabnya ,asrama ta kasi dia balik rumah :`( so tadak lah jari kecik pendek dia nak menari-nari ataih keyboard nih.so hari nih dia nak cerita pasal tu tarikh kad tajuk tuh .heheh hari apa tuh kalau hampa pandai ?
Ha betoi hari jumaat pandai jugak ampa ,apabila memegang status  sebagai budak asrama,macam biasa hari jumaatlah nak balik ke rumahku syurga ku  setelah menamatkan percutian di biliku syurgaku .so balik duk pikir nak balik dengan sapa ,sapa nak teman semua ,sebab kawan wani semua nak balik dengan kawan lain ,wani pulak if balik dengan syahmi kena tunggu sampai lpas solat jumaat.
So pikir punya pikir lastly baru ada kawan yang teman ,syukur Alhamdulillah ,bukan apa ,wani nih penakot siot naik bus sorang2 ,yalah kawan-kawan punya rumah takad TK or BJ ja ,wani sampai batuban ,nasiblah syahmi ada ,so dialah teman wani sampai rumah .habis cerita pasal masalah.then kami g tunggu bus ,beg balik kampong sama ,beg skolah sama ,semua pakat usyar habis kad kami ,tapi nak inform depa sket  KAMI DAH ADA KAD LUAR PAGAR KOLEJ.
So kami buad tatau je kad depa semua ,parents kami ta kata apa puns kenapa depa sibuk ?whatever ,jalan pie tunggu bus ,then stop bus kad BJ ,simpan beg kad tempat rahsia ,then amik balik simpan kad tempat apa tah tapi berbayar ,aman skit.then kami pergi itu popular beli itu pensel ,ana sudah kena lukis macam budak LK lah .beli pensel 6H .auwauw.
Lepas g popular kami pergi makan jap ,wani lapaq .Time makan rancangan jahad berjalan ,dia dah batuk ,wani bagi ubat batuk kad dia ,dia tinggai kad asrama.so wani amik kesempatan ,wani minum sirap ais ,then bagi dia air suam ,kenapa sirap ?sirap memang nampak mendahagakan tau dak ?warna and tambah ais ,auw ,saja tayang kad dia ,baru ada akai.
Makan apa semua g beli tudung syiria and anak tudung dia sekali .beli then g depan beli aeskem ,tapi wani beli nanak tayang kad syahmi .wani seronok tayang kad dia .dia kesian tengok jha ,wani suap then tarik balik aeskem tuh .jahadnya wani ,tapi wani buad ni supaya dia engad kalau sakit kena makan ubat before jumpa gf dia .then wani bagi dia chance makan aeskem tuh sket ,tapi sket je ,then dia batuk wani marah.ngeh2
Dia teman wani g bus stop ,auw ,syang kamu :D eh hari tue kad sekolah dia kasi wani nasi lemak ,sebab dia nak wani makan ,teharu sampai nak nages.eh nak cerita jugak kami assistant ,auw,auw (:

Syang nanti you dah sihat sepenuhnya ,I belanja you aeskem auw:D

Photobucket



Older Post | Newer Post