S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


asrama :) ON Sunday, February 19, 2012 AT 12:26 PM

Setelah duduk di asrama dua minggu kini baru aku menjejakan kaki ke rumahku syurgaku pada petang jumaat.leganya hatiku ,ngehngehngeh ayat skema isnin ni ada ujian lisan .dua minggu duduk asrama .first time part tak balik rumah berlaku lah :D
Malam tuh dorm kami buad gotong-royong malam-malam kami cuci toilet ,first time wani buad,kad rumah pun ta penah buad ,hahah rasa macam ganjal sikit lah.actually ,senior dorm kami yang mintak nak cuci toilet tuh.mula-mula rasa geli la sket tapi da cuci rasa best pulak hehehe.
Pagi tu bangun dengan muka tak berbasuh dan gigi tak bergosok kami turun untuk perjumpaan ,kami sekadar tunjuk muka je ,kami dha gotong royong malam tu dah.saja piee tunjuk muka yang lawa nih .muahahaha.
Lepas depa cakap blablabla kami pun naik atas niat nak sambung tidoq tapi kami pergi koperasi untuk beli makanan kad sana ,ada roti hot dog ,air gas and tah macam-macam lagi.before tu aku mandi dulu tau ?then lepas makan semua tertido sait.bangun tu piee basuh baju then basuh tudung tingkap skali ,naik atas tengok depa pasang langsir tue sambil menolong depa .
Baru rasa penat menjadi pelajar asrama weyh ,dah la kaki sakit sebab sabtu tuh merentas desa.dugaan kan ?

Photobucket



Older Post | Newer Post