S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


18.2.2012 ON Sunday, February 19, 2012 AT 1:38 PM

Hari nih ramai yang outing tau dak ?so wani amik peluang keluar beli barang time hari tu plus jumpa my sayang .miss him so much.first wani teman my ibu and my mama pergi beli baju jap kad first lady ,beli baju untuk pakai time my brother wedding lah .bulan tiga ni tak lama lagi je :D
Then my mama terus hantar wani pergi BJ ,kami pun terus piee cari my beloved syahmi .first kami pergi mydin jap beli cermin nak bawak g asrama :D ,untunglah dapat loker besi tayah beli cermin :Dlepas tuh kami pergi popular beli fail and pensil ,wani suka fail tuh sebab warna pink and ada bunga kecik cumil je .first syahmi lah yang jumpa fail tu warna pink ,wani jumpa warna hitam je.
Lepas beli tu semua kami pergi beli pembalut hadiah ,nanak balut loker wani ,wani siap debat dengan auntie tu mintak discount tau dak ?lepas tuh kami turun piee smp ,g tengok kasut je tapi ta beli puns :D then tepi kamdar ada kedai barang elektrik so kami masuk beli test pen tapi tadak warna pink so I choose red sebab dekat dengan pink :D
Beli apa semua syahmi cakap nak belanja beli cekak ,so kami round BJ cari cekak yang omeiii ,syahmi yang pilih wani nak yang murah je but dia nak aksi yang mahal ,rezeki jangan ditolak weiii .hahah amiklah janji pink and cute gitu.then ronda sait piee Watson and guardian lah apalah .ronda punya ronda nak piee beli aeskem tapi kedai aeskem tuh tutup .alah mesti mesin aeskem dia buad gila en ?
Then piee mcd beli kad siu pun boleh jugak.but wani lapar so ajak dia iee kedai roti tuh.wani amik cheese stick,pizza tuna and chicken.dia yang bayaq ,ngeh2 .then kami beli air milo akd MCD .habis beli tu kami makan berdua but bnyak guna tangan wani je ,semua wani suap dia ,dia pun ada suap wani jugak :D makan apa semua .habis makan terus kami balik.
Even sait je but kami still happy sebabnya ,kami jarang dapat berbual semenjak duduk penjara kediaman.tapi bila balik rumah senang je nak outing :D okielah bubye nak siap balik asrama :D

Photobucket



Older Post | Newer Post