S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


26 DISEMBER 2015 HAPPY BIRTHDAY TO ME ON Sunday, June 12, 2016 AT 9:50 PM


Assalammualaikum , hai happy birthday to me :) wish untuk diri sendiri sebenarnya dah lama nak publish tapi agak busy :) so lewat lah sikit publish. Maklumlah pelajar intern mana nak fikir apa enjoy je lebih.

Agak teharu lah jugak kan, ada jugak yang wish, my friends and my sayang and my hunny bunny. Actually sya tak lah ramai kawan tapi untuk yang tetiba wish tu dari kalangan kawan rapat and biasa agak teharu lahh jugak. Terima kasih yang tak terhingga ya.

Bagi kawan yang ingat birthday , I memang teharu. Alhamdulillah ada lah sikit hadiah tahun ni haha , but yang penting cake tu dari orang yang sama and kek yang sama macam last last year , tak beharap pun dia nak bagi kek or anything after everything that happen between us. Itu kisah lain hew hew. Apapun happy birthday to my self.






Older Post | Newer Post