S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


ON JOB TRANING ON Wednesday, November 25, 2015 AT 2:11 PM
Asalammualaikum , hai lama kan i dah tak menulis , last i menulis tentang arwah aite ? Hari ni dah genap sebulan arwah meniggal dunia (al-fatihah) , alahamdulillah keluarga arwah pun dah dapat menerima kenyataan , yang hidup perlu teruskan hidup , apa yang berlaku jadikan pengajaran aite ?

ON JOB TRANING , sekarang ni i tengah OJT uolss , i course teknologi electronic , kah kah tapi i OJT dekat TIRAM TRAVEL syarikat travel , dekat seberang jaya gitu , so hari hari ulang alik rempit dengan moto legenda i lah .Okay actually i sampai jumaat ni ja kad sini , then i gonna be INARY staff , wait ! Is that how to spell INARY ? or INARI . Whatever .

OJT dekat syarikat ni kalau tourisme punya course okaylah kan ? Rileks gituu ,buat kerja pejabat sahaja tau . Nak buat macam mana tadak rezeki , lagi pun rumah i dekat pulau , lagipun i tanak pisah sama nisa i , dia dekat inary sana , tak sabar nak jumpa kawan kawan nanti cuti , rindu haa .

Okayh kalau nak cari OJT boleh hantar resume ke kilang kilang tau , ataupun cari kerja di jobstreet tak kisalah vacancy or internship then emailkan resume you all , nanti i ajarkan cemana yaa . okayy that all . Bye

#MY THIRD DAY OJT SELFIE 





Older Post | Newer Post