S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Maafkan aku kawan :'( ON Thursday, November 20, 2014 AT 7:47 PM

Bismillahirrahmanirrahim . Assalammualaikum ,
Dear aminah azahan , wani tak tahu ina akan jumpa post ini atau tak , wani tak tahu ina akan maafkan wani atau tak .Maafkan wani sayang menjadi perosak kebahagiaan ina . Teruk kan wani ? Ina sebenarnya wani tak pernah pun ada hubungan istimewa dengan dia , apa yang wani bagitahu dekat ina malam tu adalah penipuan , sebab wani ingat dengan cara tu ina akan move on . Wani terpaksa tipu ina sebab wani sedih tengok ina .

Everytime ina chat wani ,wani sebak sangat , wani tadak niat nak tikam ina ,wani buat semua tu sebab wani ta suka tengok ina sedih ,tak sangka segalnya jadi macam niy,tak sangka ina still tunggu dia.Ina wani cuba ,macam macam cara wani cuba untuk dia maafkan ina , wani selalu mintak dia maafkan ina ,wani selalu ingatkan dia tentang ina . Tapi sungguh hati yang terluka memang susah nak disembuhkan .

Alhamdulillah , akhirnya dia maafkan ina dengan ikhlas hati tanpa wani suruh . Wani rasa bersyukur sangat-sangat bila dapat tau , tapi kenapa end up macam tue sayang ? Kenapa bergaduh lagi sayangg ? Wani dah tak tahu cemana nak tolong ina . 

Sayang maafkan wani kerana menyakitkan hati ina selama ini , maafkan wani kerana buat semua tue tanpa pikir perasaan ina , ina sungguh wani rasa bersalah , mesti ina sedih kan ? maafkan wani ina , mudah kan wani cakap ? Buat salah then mintak maaf , ina yang tanggung semua kan ? Ina wani memang mintak maaf sangat-sangat , ina memang kuat sangat mampu bertahan lama , wani tak tahu apa akan jadi kalau wani dekat tempat ina , ina kuat sangat , ina setia sangat .

Ina wani mintak maaf sangat , wani tak kisah ina nak maafkan wani ke tak ,bukan mudah nak maafkan orang yang dah sakitkan hati kita kan ? Wani sepatutnya jadi kawan ina kan ? Bagi semnagat bukan tikam ina kan ? Then i'm really sorry sayang .



Older Post | Newer Post