S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Updates ON Thursday, February 27, 2014 AT 8:49 PM

Assalammualaikum ,Huh lamanya tak merepek ,hari ni dengan sedikit kekuatan nak merepek sikit sekarang tersangatlahhh busy kerja kuliah assignment .ya allah tapi sya yang pilih macam niyy so kena lahh bersabar.Awak semua dengar tak cerita tentang kiamat ? bersediakah anda ? sya pun tak bersedia lagi ,rasa hidup sungguh singkat takut semua menghantui fikiran niyy.

Tahun niyy banyak jugak dugaaan ya allah nasib banyak dorongan so i still can be happy .Walaupun susahh sabar jugak ,dalam hidup kita kena banyak bersabar apa orang buat ,kata kita sabar insyallah tuhan tu ada kan ? cuma need someone to tell about all those nonesonse baru puas kan ? so cerita ja dekat ombak lautt :D

Now i banyak berdikari tapi pergi kolej sama ja lagii pergi dengan syahmi jugak ,tak habis-habis menyusahkan dia kan ? leceh lah syazwani niyy haih ,tapi tak pa next year tryy pujuk abah lagi .Happy to tell you that my father already give me permission to ride the motorcycle but not to collage lahhh ,to have fun or something like that laa.Every FRIDAY i will hangout to release my tension ,alhamdulillah its work.

I just using THE LEGENDA im in process to take the motor from my father ,to have a car license and so on ,and also to prepare my self for the doomsday :) wish me luck okayy ? bye see you next time .







Older Post | Newer Post