S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Tutorial : Download Font Comeii-Comeii ON Wednesday, May 30, 2012 AT 9:26 PM

Assalamualikum ,dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ,Lama ta buad tuto hari ini nak buat lahhh ,buat bnyak-bnyak .Font tu ape ? Font tu tulisan lah . Tgok header kami omeiii dak ?omeii kan tulisan dia ?ha yang tu dari dalam lappy kami ,hak tu kena download ahhh .nak tau acham na nak guna and download ?meh cek ajaq .
  • Mula mula korg download fonts kat mana mana la , mostly kami download dari sini or sini .
  • Bila dah download , ampa right click Zip file dye , ampa tekan Extract All. Nanti  akan keluar satu folder baru yg dah extract. Masuk situ then copy/cut font yg dah download tu.
  • Pastu , pergi Control Panel > Appearance > Fonts.
  • Paste font yg dah copy/cut td kat sini .
  • Siap dah pergi phthoscape atau aaa logo dan cari nama tulisan tuh .sure ada .

Labels:




Older Post | Newer Post