S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Balik Hostel ON Sunday, May 13, 2012 AT 12:54 PM
Haiyaaa lumrah kehidupan asrama .Dah nak kena balik ostel dah uwaaa sadis weyhhhh.btw ada yang baca belog aku, ta malu lagi dia pie like post aku .Thankies ye mai melawad blog BUDAK BLUR.ahhaha apa2 ja.Sumpah beban nak balik ostel,tapi apakan daya [pasrah]

HOT STORY malam nih nak kena bersengkang mata study tediaaa sedih baq anx.Amali tu tadak tahan .ahaih apaapa doakan kami lulus tau ?ta dapat 4 flat pun ta pa janji lulus kami gerun dengan cekgu bengkel kami.kami tamau ulang sem ,kami tadak lesen lagik .nanti kena duduk umah sepupu kami then kena suruh sepupu kami antaq .da lah sepupu kami tue laky.adiosss.

Kesian en kad kami ?hari ni if balik awal kami nanak bodek abah pergi beli bantal kad kami ,tapi sure ta dapat mia ,sebab kami da curi bantal hiasan yang dalam keta tuh :D whatever last tulis nanti kalau ada time kami tulis lagi.
Thankies bagi yang mai bloggie kami

Photobucket



Older Post | Newer Post