S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


DAISO JAPAN ON Saturday, May 12, 2012 AT 9:03 PM
DAISO JAPAN ?kedai apa tue ?makan ke ?ke kedai jam ?tu kedai yang jual mangkuk tandas ,aceh merapu tu kedai dekat QB dia jual macam2 barang jepun kebanyakkan barang dalam kedai tu warna pink adoiii tu duk buad aku seronok pie tuh.tediaaa masuk2 dok pie rambang mata baq anx.

masuk ronda bagai at last kami terbeli jugak sejibik botol aiyak :) tediaaaaa duk mai bahasa utara sait.botol tu cute tapi ta boleh ganti botol air kami yang hilang dekat skolah ari tu.botol tu kami beli time shopping barang untuk PMR last year ,kami ada ceta kan dulu ?

kami nanak cari macam tu jugak2.Sekali lagi niat nanak beli bantal bawak piee asrama ta jadik.Adoi sapa la insan pemurah yang nak tolong belikan nih .adoiiii tadak bantal payah tido .uwaaaaaa:)okie dah sudah penat tekan2.bubyep :)

Photobucket



Older Post | Newer Post