S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Versi Lama ON Sunday, April 8, 2012 AT 10:14 AM

Hai semua lama dak cerita pasal KAMI kan ?okie hari nih nak cerita pasal kami tapi ni versi minggu lepas (: minggu lepas macam biasa time balik asrama kami balik sekali (: kali ni kawan wani teman wani ,sapa dia ?nur afina ,dia balik dengan pakwa dia tu sanggup teman wani :D
Macam biasalah naik bus apa semua tu tamau cerita terus cerita kami piee BJ .sampai kad BJ round cari baju ,then mak dia tnya dia ada mana ,then kami turun pie kamdar nanak jumpak mak dia but wani ikut dia pada blakang tah la dia duk mepek apa mak nenek masa kad depan tue , wani blah gie ronda .kesimpulan dia bila dia kalih belakang mmg terkejutlah tgok wani ilang.
Lepas dia jumpak mak dia baru dia nak call wani tengok-tengok dah ada depan mata ,lepas tu kami terus  ronda ,p beli baju dulu lawa wana pink ,beli pencil box ,wana pink jugak :D lepas beli apa semua kami turunlah nak balik kan ? time nak blah ,tengok-tengok mak dia gedebuk depan mata alah nak lari apa lagi ?pie salam je lah.adek dia senyum je .okie fine at least wani berani kan ?
Tu lah cerita dia ,at last ending balik rumah yang lama dah ta balik :D

Photobucket



Older Post | Newer Post