S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Outing ON Saturday, March 17, 2012 AT 6:31 PM

Hello hehe ,hari nih kan wani outing actually bukan outing pun ,ngada2 lebih.hurm pie beli barang je.sampai je sana terus piee beli top4 untuk mama and my self.lepas beli top4 round jap pergi Watson bebagai ,survey pasal cream a.k.a sunblock.ye lah tanak hitam balik.tapi wnai nih style gila ,sait pakai ,sait dak .kadang2 rasa malas nak pakai semua tu .alah buang masa.but wani perempuan .
Lepas pusing punya pusing kami piee makan kad pizza.heheh ,masa pie situ jumpak kawan wani.kami makan pizza yang set untuk dua orang je.btw wani ta berapa nak suka dengan garlic bread pizza hut yang terbaru.rasa lain lah.masa makan wani makan dua keeping ja.bukan diet but kenyang.
Lepas makan kami pergi roof top ,lpas puas apa semua kami pergi POPULAR.wani pusing2 satu popular cari barang.dapat geometri set warna pink.auwauw.then ada barang yang still ta beli so kami piee tunggu bus plak.tunggu bus gie BJ lah.
Masa sampai kad BJ jalan cepat-cepat pergi popular beli barang-barang yang tadak kad sana tuh ,then piee beli cream kad Watson.lepas tuh terus balik.quit boring sebab hari tu ta ramai yang outing.syahmi teman wani sampai USM je .sebab ta kasi dia teman jauh2 t dia kena jalan pulak.

Photobucket



Older Post | Newer Post