S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


kahwin ON Tuesday, March 13, 2012 AT 8:57 PM
Hai semua itew nak cerita banyak nih .cita apa ?sait ceq nak cerita nih.tapikan first skali tengok tajuk kahwin ?ouw nak bitau nih my abang tu ,MUHAMMAD KHAIRIL AZHAR married sudah so tutup dah request nak kawin dengan dia ,hehehe merapu kan ? dia akad nikah pada pukul 3 setengah di masjid gelugor pulau pinang.pada 9.3.2012
Dia kawin dengan sapa ?dengan sys arin,ta silap nama dia azreen kod.ta sempat nak bercerita lagi dengan dia.tapi kami ta sempat piee tengok dia akd nikah ,sebab balik lambat kami kan budak hostel.ha sebut pasal hostel ,tu lah real story nak bitau kami dah duduk hostel so online jarang assignment bnyak so plizz jangan tanya dah pasal bloggie.dah lama ta promote bloggie nih,sebab ta update selalu ada ke  orang nanak mai ?
Tu saja kami nak bitau bukan panjang mana pun.pasal abang kami kahwin tu gamba tadak t kami update dia .akad nikah jumaat,kenduri belah perempuan hari sabtu kad anjung seri,USM .lelaki dekat Pan Mutiara ,Batu Maung .thanks untuk yang mai auw.okie daaa.salam

Photobucket



Older Post | Newer Post