S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Library ON Saturday, March 17, 2012 AT 6:32 PM

Actually hari ni nak pergi Library but tertukaq plak pie QB,kami nak buad assignment.buad assignment dekat starbuck,masa pie tu kekok skitlah ta penah pulak piee situ ,lagipun tu kan tempat orang yang loaded .rasa takod je.then redah je ,heran apa aku.
Nanak minum starbuck but takod lah kalau ta halal so buad dono je.buad assignment apa semua teruih belah.p mana ?jangan tnyalah ,toilet :D.piee toilet then giee makan kad food court dia.makan koew teow kung fu dengan nasi goreng telur bistik.
Mula2 wani jadik ta lalu makan but lepas kena marah terus makan ,but wani suapkan syahmi makan,sampai dia kata dia rasa dia macam orang sakit je.lepas makan kami jalan pie tunggu bus tetiba rasa nak makan apa tu aeskem so syahmi pie belikan kad wani :D
Sambil tunggu bus ,sambil makan aeskem and tangkap gambar.lepas tuh kami pie lepak tepi pantai sebab bus lambat,masa kad pantai sempat snap bebagai.buad perangai juah semua.gamba ?kad bloggie syahmi,gie la tengok.lepas tu pie tunggu bus jap je dia mai.naik bus sampai rumah cerita pun habis.

Photobucket



Older Post | Newer Post