S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


versi baru ON Sunday, April 8, 2012 AT 10:32 AM

Hello nak cerita versi baru nih .minggu nih punya (: actually ,sepatutnya ,sememangnya minggu nih ta boleh balik ,tapi entah mengapa ketua warden bukak kedai suruh orang p mintak autograph dia pulak ,rindu nak menautograph letuww en ?wani pun tatau cakap boleh balik ,wani tengah tidur membuta je keja wani then terjaga sebab syahmi call ajak balik ,wani terus pening .tapi wani tamau balik.
Then pikir apalah ,turun pie dekat afina and rahmah depa turun bawah jap then cakap kad fina nak balik ,tapi mmg depa halau wani suruh balik sebab wani demam masa tue ,then naik atas nak siap apa semua yang nak bawak balik ,rahmah tu dia amik buku nak pie bagi pak cik tu autograph.
Lepas siap apa semua kak eqa kasi tumpang ,tapi kami tumpang sampai guard je (: then kami walk piee bus stop ,dekat bus stop macam-macam lah duk mepek tapi aku ta bnyak cakap ,sebab demam :D jadi baik sait.bus mai apa semua dalam bus duduk tepi syahmi ,then rahmah duk buad lawak dia nak duduk sorang at last ade pak cik mana mai duk tepi dia larilah dia ,duduk tepi kawan sekelas dia tapi laki lah :D
Tiba-tibakan nampak kwan aku liyana malik and nur afina kawn lama tuh ,ya allah turun pie kad dia macam nak hug aje :D rindu dia sesangat :D sembang apa semua naik duduk balik ,tidur aplah kejap .then turun bj kami pergi beli tudung skola kad aku lepas tu beli makan and terus pie bus stop balik.
Tamau cerita pasal balik sebab  time tu marah dekat syahmi.

Photobucket



Older Post | Newer Post