S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


18 EXAM ON Saturday, May 12, 2012 AT 1:41 AM
Mak kau penat kan ?tapi tu lah nasib kami 5 amali dan 5 paper untuk bengkel elektronik ,others  semua subjek teras ,yang ta okie dengan teras ialah math dan science benci cekgu math dia jahad dengan kami !nasib skang 100% dekat paper :D gila ta gila lah nak kena study sendri tadak yang nak tolong ,smua busy ada hal nak buad study group pun tak ley isnin exam .baru je lepas buad 5 S.ni Dr Tuchiya apa benda punya idea sampai ta sempat nak ulangkaji.marah dia sisih ,susun,sapu,seragam,simpan sentiasa amal apa tah.Apa ?doakan kami lulus semua tau ,bakal engineer lah sangat nih .nak tengok rupa ?  


sah depa engad budak tadika tersesat dalam kilang nanti kawan2 kelas suka panggil kami adik kami tau kami duduk carta bawah skali untuk salasilah keluarga kelas kan ?budak tadika lah sian kami en ?

doakan kejayaan kami dalam bidang yang kami benci :D

Photobucket



Older Post | Newer Post