S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


-,- ON Thursday, January 3, 2013 AT 11:32 PM


Assalamualaikum ,hai sekolah dah bukak kan adik-adik yang dah masuk sekolah welcome to school kayy ,kami sendri ada adik and i know ramai yang seronok and tak nak pergi sekolah fifty-fifty kan ?Tapa sekarang rasa macam tue but one day awak akan rasa nak ke sekolah everyday ,bila nak rasa macam tue bila dah tua kerepot ada anak .Betul tak tipu cer tanya mak korang tengok .

Sorry speechless skit lama dah ta online and belek belog ini next week kami sekolah dahh kod entahlah asrama dapat ke tak ,wait for my update kayy barang asrama still ta prepare kami ta berapa sihat doakan kami cepat sihat kayy .

Kayy nak khatam al-quraan kali kedua dah and tengah hafal doa qunut .



Older Post | Newer Post