S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Follow Back ON Saturday, December 29, 2012 AT 10:14 PM

Assalamualaikum ,haii awak semua tenguk tajuk agak-agaknya apa lah yang budak ni nak hurai pasal follow back nak maki ke marah ka apa ka ?Eh tamau serkap jarang kami tadak lah nak memaki bagai tak baik kan maki tu semua dosa lahh awak .Saya ni muka baik kayy tak maki punya orang cuma menjerit sampai nak keluar anak tekak .

Kayy fine saya membebel banyak kan ?FOLLOW BACK saya tak kesah dengan prinsip itu tapi jangan paksa kayy saya ni akan main follow ja orang ,saya tak suka orang yang ugut kalau tak follow saya unfollow ,ha tu saya sedihh saya dah berblogging selama dua tahun dah.Tapi saya punya follower tak ramai jugak .Tolong jangan paksa untuk nak follower ramai.

Dearr blogger anda tahu tak apa yang paling penting bukan follower but reader kenapa sebab tanpa reader blog anda akan sunyi ,macam tu lah blog saya ,saya nak cari reader bukan follower.Dan saya tak suka orang yang warn orang awal-awal dekat blog dia macam ni JANGAN SURUH SAYA FOLLOW BACK ,okie serius its anoyying you know ,dulu awak pun pernah suruh orang follow back.

Biarlah diorang nak kata follow back asalkan diorang tak paksa habis best dah tau ,kekadang tengok follower baru hundred tapi dah tulis macam tu eh kak lyssa ,abang ben ,cik epal semua tadak pun warn orang macam tue ,kalau warn orang akan rasa terus nak click X yang ada dekat blog anda tue.




Older Post | Newer Post