S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


S H O P P I N G ON Tuesday, December 25, 2012 AT 12:33 AM

Assalamualaikum , S H O P P I N G fo sure hampir semua ladies and women cukup suka dengar perkataan ini kan ?Gila kau S H O P P I N G sapa ta suka dapat barang baru kan ?Eh apa kena mengena gambar dekat atas dengan post shopping ,eh tu bilik sha lahh .Okie menipu saja letak bilik tu comel kan ?

Berbalik kepada tajuk esok sha nak pergi shopping lah dengan my bestiee ,bukan bestoeat tau ,dia bestie buad masa ni lah alhamdulillah .Esok kami nak shopping barang KOLEJ ,lah sangat kan ?For sure barang yang penting ialah BEG ,BODYGLOVE tak cun dah diulang tak cun dah .

So gonna shopping sehabis boleh esok nak beli macam-macam beg ,berus gigi bagai ye lah kami duduk asrama lahhh ,gerun tau dakk ,dah lah ta dapat lagi RESULT ,mimpi dapat pointer 3.9 harap dream come true lahh kayy .Doakan saya okie .

Okie esok nak pergi shopping lahh habis cerita kan ?tu pun nak cerita ka ?gegeh ,lantak aku lah gemuk .Tudung nak kena beli jugak seluar slack hitam ta beli lagi ,pensel box,pensel bagai ,wallet da rosak thinking nak beli baru ,esok tengok gambar kami tauu .Oh by the wayy nak keluar dengan SITI RAHMAH .Harap esok jumpa awak Capital S .



Older Post | Newer Post