S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE ON Sunday, December 23, 2012 AT 10:59 PM

Assalamualaikum ,Skirt pink tu shalah comell kan ,well i know i comel tambah-tambah in my favorite colour PINK.Hahah perasan ,actually hari ini sha ingin menyertai satu GA sha nanak skirt yang comel lote dari norzibeautilicioushouse ,sapa tak tau pasal norzibeautilicioushouse memang kesiannn diulang kesian sebabnya norzibeautilicioushouse selalu menaja giveaway .Baju dia pergh lelawa ,tapi sha tak pernah beli sebabnya tadak akaun maybank .

Nak skirt ,muahahhaha surely sha takan mintak macam niyy dekat mak tetapi mintak dekat norzibeautilicioushouse sebabnya kami takpernah pakai skirt diulang takpernah ,muahahha saja nak try luck kalau dapat boleh try pakai .

Syaratnya kami dah buatlahh ,kami dah lama follow blog norzibeautilicioushouse and like page norzibeautilicioushouse.Cuma blog yang baru tue kami baru follow.Eh kami nak tunjuk dekat hmpa syarat-sayaratnya .

Syarat-syarat Am :
  • Mempunyai blog, bukan GA blog 
  • Warganegara Malaysia , menetap dan beralamat Malaysia 
  • Syarat Penyertaan: 
  •  Follow blog Norzi Beautilicious House 
  •  Follow Blog FOODILICIOUS 
  • Like page FACEBOOK 
  • Buat satu entry CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE' 
  • Ambil gambar di atas dah letakkan pada entry , linkkan ke entry ini. 
  • Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang , jika lebih bonus. 
  • Tinggalkan jejak entry anda di bawah entry ini, tunggu link anda di approve. 
Tarikh mula : 23 Dis 2012
Tarikh tutup : 25 Jan 2013; 12 malam
Keputusan : 28 Jan 2013  
Penilaian dan lawatan ke tapak entry akan dilakukan semasa link approval dan sebelum tarikh tutup. 
Pemenang : 
  1.  3 orang pemenang akan dinilai secara rawak 
  2.  Hadiah setiap seorang akan mendapat sehelai skirt (3 blogger akan dipilh) 
  3.  Pengeposan pada 29 Jan 2012 setelah mendapat maklumat penghantaran

Kami tertag empat orang lahhh ,sila join tauu .

  • http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/ 
  • http://be-readers.blogspot.com/ 
  • http://impian-nisa.blogspot.com/ 
  • http://mieszlolita22.blogspot.com/



Older Post | Newer Post