S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


S H O P P I N G ON Tuesday, December 25, 2012 AT 9:41 PM

Assalamualaikum ,hai S H O P P I N G ,okie biasalah kan shopping sapa tak suka macam kami kata sekarang akmi pergi shopping ,ha lah shopping barang sekolah ,beg tu tatau nak pilih ,sumpah beg bodyglove makin hari makin sirrr ,ta minat teruihhh ,byyythewayyy minat beg playboy tapi alamak mia mahaiii 40 something harga dia .Nanak jugak ada sapa nak belanja .

Belanja lahhh birthday kami nanak dekat ni ,belanja baju or apa-apalah pada teddy tamau banyak dahhh ,ngeh-2 .Muahahahah ta malu mintak kad orang ,kidding saja cakap.Actually tadi beg memang pilihan tadak teruih ada puns harga mahaiii ,tapi kali ini pilihan bijak mydin pun kami pegy tau .

Beli beg ,beg pensel  pencil case lah pandai .Scarf yang suka hilang pun diganti .Mydin semua ada ,sabun johnson baby muahahahhaha wangiiii ,urmmm .Pinkk jugak yang kami dapat kali ini ,beli tudung sekolah .Nak tergelak kelentong mak cik jual tudung cakap yang duk tolong beli dulu tu ABANG aku ,teror kan chek ?

Rahmah tahan gelak jia ,maaf ye abang kali ini kami rasa lain sangat sebabnya pergi beli barang dengan orang lain selalu dengan sidia kan .Hurm kami beli barang semua then balik ,jumpa dia dekat sungai dua then dia bagi cake ,teharu gila macam nak nagis ,nak tengok cake ?esok ahhh .



Older Post | Newer Post