S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Untitled ON Friday, December 28, 2012 AT 8:27 PM

Assalamualaikum ,semua dah beli barang nak masuk sekolah kan ?kami pun dah tapi ada yang belum .Duit tadak ada sapa nak belanja dak ?Kami nak beli bag playboy satu ,bedak satu ,purse satu ,and something special .Kami nak gila beg playboy tu warna pink ,cantik tauuu ,then kami nak purse yang boleh letak handfone sekali tu , senang baru tak tertinggai fone.

okie kami maybe ta online beberapa hari so take  a note jaga bloggie kami ni kayy.Kami ta berapa sihat.Untuk bloglist kami akan try update nanti bila kami online.Sapa yang datang tinggalkan link dekat shoutbox nanti kami pergi kayy :) korang saya ta mintak follower tapi saya mintak reader :)

Heyy my uncle dia nak move back pergi johor sabtu dia balik johor dah esok angkat barang ,hopefully dia tinggalkan duit macam selalu dia kalau bagi duit habis sikit RM 50 bolehla beli purse :)



Older Post | Newer Post