S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


2013 ON Tuesday, January 1, 2013 AT 12:00 AM

\\ dipublish tepat tahun baru //

Assalamualaikum ,hai awak semua sekarang sudah masuk 2013 ,so goodbye 2012 sesungguhnya 2012 itu banyak kenangan yang tak dapat dilupakan ?Nak bercerita ouww ta guna ada belog kalau cukup setahun nak cerita semua,nak tau check belog kami sendri ,sorry tadak history macam dekat timeline or google chrome.

2013 kami dah ada azam baru azam kami nak berubah tanak talkative sangat tanak buat bising daH nak focus study and forsure tanAk gado kalau orang tak cari gadoh,Nak ubah perangai belajar sungguh-sungguh and tanak masuk campur hal orang.

Kawan-kawan jangan ajar saya benda jahat dah tau ,nak solat tanak tinggal for sure nak prepare diri untuk jadi seorang wanita islam ,insyallah kalau kami terbuka hati nak pakai tudung tahun ni kami akan pakai ,tapi kami ta pakai tudung kami bukan pattern seksi sampai nampak kulit nuu dak naa ,kami alah pakai baju tangan pendek

Saya nak selalu mengaji and nak kuatkan iman ,nak tambah pahala .insyallah sekali lagi kami akan khatam al-quraan buat kali kedua next year sekarang dah juzuk 26 dah.kami harap kami dapat lakukan semua yang  kami azamkan ni.Kami nak sangat jadi macam orang lain and azam lagi satu nak belajar moto.

Kami jugak nak jimat-cermat tahun ni duit yang ada kami nak gunakan untuk beli pakaian maklumlah kami dah besar .pakaian tadak sangat .Ya lah kami dah besar kan mulalah gedik nak style bagai .Biasalah remaja macam ni nak lahh kan .



Older Post | Newer Post