S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Lesen ON Tuesday, September 24, 2013 AT 8:51 PM

Assalammualaikum ,ehh semua orang for sure akan ,ambik lesen punya cayalahh,kami amik lesen dah hari tu and todayy kami baru lepas JPJ untuk lesen P .Alhamdulillah semua sekali jalan saja ,komputer sekali JPJ sekali .Memang ketaq habis pagi tadi tapi alhamdulillah lulus jugak.Abang dekat sana banyak tolong kami thanks abang sekalian.The akward moment is saya tak pernah jatuh titi tue :D Alhamdulillah ,kami cuma ketaq isyarat tangan saja .Lain semua okie,okie saja.

Syahmi teman kami buat lapan jam ,waktu last sekali selasa petang tu segan jugak tapi digagahkan jugak,haha ,tercapai jugak niat di hati kan ?Dah pakai baju kv masa tue.Lepas ni kereta pulak ,eh kereta ?Hahahah rasanya kereta tu pakai tamau dah la tuee ,saya tak suka kereta.

Guys girls and boys doakan saya dapat naik moto dengan selamat ye.Then doakan my dad bagi moto satu dekat saya bolehh make up dia .Teringin nanak ada moto sendiri insyallah suatu hari nanti kan ?Okielah sampai sini saja ,bye assalamualaikum.



Older Post | Newer Post